PAPERI


 
image.png

Rifle Paper Co. on yhdysvaltalainen lifestyle brändi Floridasta, jonka Anna ja Nathan Bond lanseerasivat vuonna 2009. Valikoima sisältää hauskasti kuvitettuja ja värikkäitä kortteja, julisteita, muistivihkoja- ja kirjoja, lahjapapereita sekä avaimenperiä ja pinssejä.

 
Riflepaper.JPG

Norjalaisten suunnittelijoiden Ingrid Reithaug & Tonje Holand vuonna 2006 julkaisemat paperitarvikkeet ovat kehittyneet maailmanlaajuiseksi tuotemerkiksi, jota myydään Tokiosta Helsinkiin. Tunnistettava ilme määrittelee vahvasti Darling Clementinen brändin. 

 
image.png

2000-luvun alussa korttivalikoima kukkakaupoille oli Ruotsissa tylsä. Tämä mielessä, Sara Enzell matkusti Eurooppaan ja palasi mukanaan edustussopimus saksalaiselle korttiyritykselle, jolla oli laaja valikoima kuvakortteja. Silloin alkoi matka kohti mahdollisuutta tarjota kauniita kortteja kukkakaupoille, sisustusliikkeille, museoille ja kirjakaupoille, jotka haluavat jotain parempaa.

Sköna Ting on pieni ruotsalainen yritys, jonka valikoimiin kuuluu korttien lisäksi mm. paperitarvikkeita, teetä, saippuaa ja pastilleja. Kauniit kuosit ovat herkkiä ja elegantteja lisäksi niissä on usein vehreä kasviteema. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu pääosin Tukholmassa.

 
image.png

Muumuru on kahden suunnittelijan pieni Munkkiniemessä sijaitseva perheyritys, joka sai alkunsa molempien innostuksesta graafiseen suunnitteluun ja kuvittamiseen.

Muumurun tarina alkoi jo opiskeluaikoina. Ensimmäiset Muumurun tuotteet olivat omalla ratikkakuosilla käsinpainetut ja itse ommellut pussit sekä tyynynliinat vuonna 2007. Siitä Muumuru alkoi pikku hiljaa kehittyä ja kasvaa nykyiseen muotoonsa paperituotteiden merkkinä.

Muumurun tuotevalikoiman perustana on omaleimainen graafinen ilme ja kuvamaailma. Kaikki tuotteet on suunniteltu suurella sydämellä, tuomaan iloa ja naurua jokaiseen päivään. Muumurun tuotteiden ideologiaan kuuluu myös ekologiset arvot ja pyrimme siksi käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja aina kun se on meille mahdollista

 
 
70671095_775208456257257_7180351661464879104_n.jpg

Intohimo klassisia suomalaisia matkailujulisteita kohtaan vie Come To Finlandia eteenpäin. Valikoimassamme Munkkiniemi ja Helsinki -aiheisia julisteita ja postikortteja.

 
Cards_Export.jpg

Saksalainen Räder luo tunteita ja designia. Tuotevalikoima sisältää kauniita kortteja ja oivallisesti suunniteltuja esineitä arkeen ja työhön.