Sisustus

 
 
Luhta_fiilis.jpg

Luhta Home

Luhdan kodin tuotteiden inspiraation lähteenä on Suomen luonto. Sesongeittain vaihtuvat värit ja kuosit kruunaavat skandinaavisen kodin sisustuksen. 

 
4323980128_IMG_3259.JPG

Kalusteet

Pienkalusteemme kattavat erikokoisia apupöytiä yöpöydäksi, sohvan kaveriksi tai vaikkapa kasvin alle. Kun kavereita tulee kylään, erivärisillä pinoutuvilla jakkaroilla luodaan helposti istumapaikkoja edullisesti. Säänkestävät kalustesetit parvekkeelle ja terassille saat vaivatta tarvittaessa vaikka kotiin kuljetettuna.

 
4323980128_IMG_3205.jpg
Sailytys3.JPG
Sailytys4.jpg

Säilytys

Meiltä löydät erilaisia ratkaisuja pienien ja hieman isompienkin tavaroiden ja esineiden säilytykseen. Perinteisten materiaalien lisäksi luonnonmateriaalit, kuten juutti- ja paperikuitu tuovat kotiin tyyliä.

.

 
Matot1.jpg

Matot

Monipuolinen mattovalikoimamme sisältää tyylikkäitä erilaisista materiaaleista valmistettuja eri kokoisia mattoja tilaan kuin tilaan. Meiltä saat kulutusta kestäväviä käytävämattoja, sohvaryhmän tai ruokapöydän alle muhkeita villa- ja puuvillamattoja, rouheita juuttimattoja, mökille värikkäitä muovimattoja tai vaikkapa parvekkeelle kesäisiä kaislamattoja. Tarvittaessa tilaamme juuri asiakkaan toiveiden mukaisen maton laajasta mallistostamme. 

 
huopa.jpg

Tyynyt ja huovat

Vaihtamalla tekstiileitä voi helposti muuttaa kodin värimaailmaa ja tunnelmaa. Lämmin torkkuhuopa ja kauniin värinen koristetyyny luovat viimeistellyn sisustuksen.

 
Havis_100420171780 (1).jpg

Kynttilät ja lyhdyt

Kun ulkona on pimeää, luovat kynttilät ja lyhdyt tunnelmaa. Meiltä arkeen ja juhlaan kynttilät ja lyhdyt ympäri vuoden.