SISUSTUS


 
pellava-kylpytakki-s-m-harmaa.jpg

Luhdan kodin tuotteiden inspiraation lähteenä on Suomen luonto. Sesongeittain vaihtuvat värit ja kuosit kruunaavat skandinaavisen sisustuksen. 

 
31295224_1247306535401711_8418009984603783168_n.jpg

Ruotsalainen brändi, jonka valikoima koostuu tyylikkäistä skandinaavisista pienkalusteista, sisustustuotteista, matoista ja kylpyhuonetarvikkeista.

 
Kollektioner_anna_01.jpg

Boel & Jan tarjoaa inspiroivan värimaailman kauniita kodintekstiileitä pohjoismaalaiseen kotiin. Kuosit vaihtuvat sesongin mukaan ja seuraavat kauden trendejä.

 
fannikn.jpg

Fanni K-mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista kodinsisustus-, keittiö- ja lifestyle-tuotteista sekä intohimosta nähdä ympäröivän maailman kaikki kauneus. Kuoseissa toistuvat klassiset ornamentit, pehmeät värit ja moninaiset, laadukkaat materiaalit. Malliston kaikki tuotteet kertovat tasapainoisilla kuoseillaan samaa pehmeää tarinaa, jokainen kuitenkin omalla yksilöllisellä tavallaan.

 
1514963918_skinnwille-3-sida-4.jpg

Ruotsalaisen Skinnwillen Home Collection on sarja on valikoima lämpöisiä lampaantaljoja, tyynyjä ja istuinpehmusteita. Skinnwillen arvoja ovat eläinten hyvinvointi ja ympäristöystävällisyys.

 
airami.jpg

Airam on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Yrityksellä on laaja valikoima valaisimia ja lamppuja, lisäksi sähkötarvikkeita, koristevaloja ja vapaa-ajan tuotteita.

 
papukaija.JPG

Valikoima laadukkaita ruotsalaisia HT-Design pussilakanasettejä raikkaissa kuoseissa. Valittavina on puuvilla, perkaalipuuvilla, satiini ja pellava. Myymälästämme myös pehmoiset täkit ja tyynyt, joissa hyvä uni on varmasti taattu.

 
Individual_Sun_B_2.jpg

Adama on espanjalainen kodin brändi, joka on erikoistunut trendikkäisiin vinyylimattoihin ja tabletteihin. Laaja mallisto sisältää satoja espanjalaishenkisiä kuoseja. Tuotteet valmistetaan Barcelonassa laadukkaista raaka-aineista.

 
Zone.jpg

Zone Denmark on trendikäs tanskalainen tuotemerkki, joka edustaa laadukasta skandinaavista muotoilua. Zone Denmark valmistaa käytännöllisiä sisustustuotteita keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

 
villa collection.jpg

Tanskalaiset Villa Collection sisustustuotteet ovat kauniita ja tunnelmallisia. Villa Collectionin monipuolisilla tuotteilla on helppoa sisisustaa kodin kaikkia huoneita.

 
airen_carpet_chili_401288_413_430_lr_s2_p_1.jpg

Essenza Home lumoaa uniikeilla ja värikkäillä kuoseillaan. Mallistosta löytyy eri kokoisia mattoja kodin oleskelutiloihin. Mattojen materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia.